Maak uw bruiloft in Groningen compleet met allround dj Yawix

Gaat u binnenkort trouwen in de omgeving van Groningen en bent u op zoek naar een ervaren allround bruiloft dj die u een onvergetelijke avond bezorgt? In dat geval is dj Yawix de man waar u naar op zoek bent. Met mijn unieke, persoonlijke aanpak en aanstekelijke energie weet ik u en uw gasten perfect te vermaken. De muziek wordt uiteraard afgestemd op uw wensen. Met dj Yawix achter de draaitafel bent u verzekerd van een bruiloftsfeest waar nog lang over gesproken gaat worden. Mag ik voor een onvergetelijke avond zorgen? Laat het me weten!

Persoonlijke aanpak

Thuis in vele muziekstijlen

DJ en Saxofonist

Persoonlijke aanpak

Mijn persoonlijke aanpak is uniek en mijn energie werkt aanstekelijk. Een exclusief feest met dj Yawix is een feest der herkenning; op maat gesneden en afgestemd op u en uw gasten. Mijn filosofie: op een knopje drukken is iets anders dan de naald op de plaat zetten. Mijn optredens zijn niet alleen om naar te luisteren, maar ook om naar te kijken en te beleven. Met dj Yawix achter de draaitafel wordt uw bruiloftsfeest in (omgeving) Groningen een ultiem dansbare avond waar uw gasten nog lang over napraten.

Thuis in vele muziekstijlen

Dj Yawix is inmiddels al 20 jaar verantwoordelijk voor de leukste bruiloftsfeesten in de omgeving van Groningen. Door de jaren heen heb ik mij ontwikkeld tot allround bruiloft dj, gespecialiseerd in een breed scala aan muziekstijlen. Zo ben ik gespecialiseerd in de volgende muziekstijlen:

  • Disco
  • Top 40
  • Club
  • House
  • Tech-house
  • Latin
  • Moombahton
  • Reggaeton
  • 90’s, 00’s, en Now
dj optreden omgeving leiden

Muziek aangepast op uw wensen

De muziek op de bruiloft is op maat gesneden en perfect afgestemd op u en uw gasten. Welke muziekstijlen u zich ook wenst, ik zorg ervoor dat de dansvloer op uw feest gegarandeerd vol is. Dj Yawix weet van uw feest altijd iets bijzonders te maken! Ik ben er klaar voor om te draaien op uw exclusieve feest in de omgeving van Groningen.

DJ & Saxofonist

Wilt u uw bruiloftsfeest helemaal uniek maken? Creëer dan een extra dimensie aan uw feestelijke avond door de tunes van dj Yawix en saxofonist Paul Berding in te zetten. Door hun jarenlange ervaring en gevoel voor sfeer nemen zij u mee in een avond van lounge tot swingende sounds; een echte aanrader voor uw exclusieve feest in de omgeving van Groningen!