Maak uw bruiloft compleet met allround dj Yawix en saxofonist Paul Berding. www.paulberding.nl

In de afgelopen 15 jaar hebben we alleen maar positieve reacties gekregen! We stoppen ook heel veel energie in jou/ jullie feest om te zorgen dat de muziek geheel is aangepast aan jou/ jullie wensen, zodat het echt jou/ jullie feest wordt.

Gaat u binnenkort trouwen en bent u op zoek naar een ervaren allround bruiloft dj en sax? In dat geval is dj Yawix de man waar u naar op zoek bent. Dj Yawix is uniek en maakt van uw bruiloftsfeest een ultiem dansbare avond waar nog lang over nagesproken zal worden. Neem contact met mij op!. Met mijn unieke, persoonlijke aanpak en aanstekelijke energie weet ik u en uw gasten perfect te vermaken. De muziek wordt uiteraard afgestemd op uw wensen. Met dj Yawix achter de draaitafe en Paul Berding achter de Saxofoon bent u verzekerd van een bruiloftsfeest waar nog lang over gesproken gaat worden. Mag ik voor een onvergetelijke avond zorgen? Laat het me weten!

  Persoonlijke aanpak

  Thuis in vele muziekstijlen

  DJ en Saxofonist

  Persoonlijke aanpak

  dj Yawix heeft 25 jaar ervaring als dj.
  Mijn persoonlijke aanpak is uniek, mijn energie aanstekelijk. Op maat gesneden, afgestemd op u en uw gasten.
  dj Yawix draaide bij de grotere bedrijfsfeesten de afgelopen 15 jaar, Daarnaast hielp hij menig bruidspaar aan originele muziek die hun bruiloft een uniek karakter gaven.
  dj Yawix maakt van uw feest altijd iets bijzonders. Een feest waar uw gasten het nog lang over zullen hebben. dj Yawix is een zeer ervaren allround dj en houdt altijd rekening met uw wensen.
  Tegenwoordig draait dj Yawix voornamelijk bij leuke bruilofstfeesten, voor bruidsparen die passen in mijn stijl en aanpak.

  Thuis in vele muziekstijlen

  Dj Yawix speelt al 10 jaar samen op met saxofonist Paul Berding voor de leukste bruiloftsfeesten in de heel Nederland.

  • Disco
  • Top 40
  • Club
  • House
  • Tech-house
  • Latin
  • Moombahton
  • Reggaeton
  • 90’s, 00’s, en Now
  dj optreden omgeving leiden

  Muziek aangepast op uw wensen

  De muziek op de bruiloft is op maat gesneden en perfect afgestemd op u en uw gasten. Welke muziekstijlen u zich ook wenst, ik zorg ervoor dat de dansvloer op uw feest gegarandeerd vol is. Dj Yawix weet van uw feest altijd iets bijzonders te maken! Ik ben er klaar voor om te draaien op uw exclusieve feest in de omgeving van Amsterdam.

  DJ & Saxofonist

  Wilt u uw bruiloftsfeest helemaal uniek maken? Creëer dan een extra dimensie aan uw feestelijke avond door de tunes van dj Yawix en saxofonist Paul Berding in te zetten. Door hun jarenlange ervaring en gevoel voor sfeer nemen zij u mee in een avond van lounge tot swingende sounds; een echte aanrader voor uw exclusieve feest in de omgeving van Amsterdam!